Dopunski program
Rezervni delovi
 

 

 


Na šasijama NEW TURBO RIVAL-a do sada je uradjeno preko 100 različitih modela nadgradnji za različite namene. U mogućnosti smo da zadovoljimo sve potrebe potencijalnih kupaca, bez obzira da li se radi o komunalnim vozilima, vozilima za PTT, elektrodistribucije, zdravstva, transporta prehrambenih proizvoda, potreba policije, vojske ili specijalnom vozilu po posebnim željama ili nacrtima.

Vozilo za šlep službe

Vozilo je namenjeno za utovar, prevoz i istovar oštećenih vozila i vozila u kvaru. Nadgradnja je tako napravljena da se u slučaju potrebe, bez oštećenja, lako može prebaciti na drugo vozilo.

Utovar i istovar oštećenog vozila vrši se pomoću elektrovitla, koje je snadbeveno čeličnim užetom i kukom. Komande za podešavanje nagiba platforme i užeta nalaze se spolja, na bočnoj strani platforme.

Postoji mogućnost promene gabaritnih dimenzija vozila i opreme (ugradnja konzolne dizalice), na zahtev krajnjeg korisnika vozila

Samoutovarivač

Samoutovarivač namenjen je za transport sekundarnih sirovina i svojim kontejnerskim rešenjem omogućava paletizaciju različitih otpadnih materijala. Otuda se vozilo može isporučiti sa različitim modelima sanduka, kontejnera, koji predstavljaju zasebne celine u odnosu na vozilo samoutovarivač.

Komande za mehanizam hidraulične instalacije smeštene su u kabini vozila. Tovarna platforma napravljena je od čvrstih čeličnih profila i pokrivena čeličnim limom.

Radi veće stabilnosti na zadnjem delu nadogradnje ugradjene su dve stope čime je postignuta potpuna stabilnost.

Vozila sa telskopskom platformom

Vozilo namenjeno za elektrodistributivna preduzeća i intervencije na električnoj mrezi.

Vozila za prevoz nepravilno parkiranih vozila "Pauk"

Vozila su namenjena za prevoz nepravilno parkiranih i havarisanih vozila. Radi obavljanja ovih funkcija vozila raspolažu specijalnom platformom na koju se postavlja podignuto vozilo.

Produžena kabina

Idealno dostavno vozilo svuda gde je potrebno transportovati radnike, zajedno sa materijalom, alatom i mašinama. Ima široku primenu u organizacijama koje se bave komunalnom, gradjevinskom, PTT delatnošću, kao i u elektrodistribuciji.

Zbog lakše manipulacije teretom, zadnje i bočne stranice mogu da se otvaraju nezavisno. Da bi teret bio potpuno zaštićen, vozilo je opremljeno i ciradom od plastificiranog nepromočivog platna.

Produžena kabina sa dizalicom

Vozila su namenjena za utovar i istovar različitih vrsta tereta, gradje, cevi, otpadnog materijala. To je, u stvari, klasičan kamion sa skraćenim sandukom i ugradjenom hidrauličnom dizalicom, koja znatno olakšava rad.

Duplo produžena kabina (8+1)

Idealno dostavno vozilo svuda gde je potrebno transportovati radnike, zajedno sa materijalom, alatom i mašinama.

Ima široku primenu u organizacijama koje se bave komunalnom, gradjevinskom, PTT delatnošću, kao i u elektrodistribuciji. Kabina je poluisturena sa školjkom iz jednog dela, elastično oslonjena na šasiju. U kabini se, pored sedišta vozača, nalazi i 8 funkcionalnih sedišta za prevoz putnika, a za teret je predvidjen tovarni sanduk, koji je za šasiju pričvršćen metalnim kosturom poda.

Zbog lakše manipulacije teretom, zadnje i bočne stranice mogu da se otvaraju nezavisno. Da bi teret bio potpuno zaštićen, vozilo je opremljeno i ciradom od plastificiranog nepromočivog platna.

Vozila za policiju

Vozilo je namenjeno za potrebe policije i sastoji se od kabine, prostora za službena lica i posebnog prostora za privodjena lica.

Spoljna stakla zaštićena su čeličnom mrežom, a vozilo je opremljeno zvučnom i svetlosnom signalizacijom, koja se koristi za vreme intervencije.

Sanitetska vozila

Vozila su namenjena za pružanje hitne medicinske pomoći bolesnicima ili unesrećenim licima, koja se može pružiti na mestu nesreće ili za vreme prevoza.

Stojna visina i prostrani unutrašnji prostor pružaju izvanredne mogućnosti za pružanje pomoći i smestaj bolesnika.

Univerzalni furgoni - metalni

Furgonske nadgradnje su univerzalnog tipa i imaju za cilj da poboljšaju efikasnost transporta i dostavljanja robe od proizvodjača do potrošača.

Univerzalnost se ogleda u njegovoj lakoj prilagodljivosti za transport raznovrsne robe, a posebno proizvoda koji zbog svoje osetljivosti na atmosferske uticaje iziskuju transport pokrivenim vozilom (konfekcija, nameštaj, prehrambeni proizvodi, proizvodi od hartije itd).

Univerzalni furgoni - poliester

Namenjeni su za prevoz svih vrsta proizvoda koji zahtevaju postojanu temperaturu (povrće, mleko, mesne preradjevine, konditorski proizvodi, lekovi i sl.)

Prevoz hleba - poliester

Za prevoz hleba i peciva ZASTAVA KAMIONI u restrukturiranju, nudi kupcima široku lepezu nadgradnji, izradjenih od metala i poliestera. Kupci mogu da biraju vozila za prevoz hleba od 72, 96 i 128 korpi.

Vozilo za prevoz komunalnog otpada

Vozilo za odvozenje komunalnog otpada sa potisnom plocom kapaciteta 5 m3

Vozilo sa povećanom prohodnošću

Vozilo boljih eksplatacionih karakteristika na teškim terenima.

Minibus sa pogonom na CNG / TNG

Minibus sa pogonom na metan i tečni naftni gas je potekao zbog  prednosti u pogledu boljih ekoloških karakteristika u odnosu na vozila sa dizel motorom, ali i zbog aspekta nižih troškova goriva i održavanja tokom eksploatacije.

Vozilo za vojne potrebe PT1

Vozilo za vojne potrebe PT2

Novo terensko vozilo NTV

 

ZASTAVA KAMIONI,d.o.o. u restrukturiranju • Kosovska 4 • 34000 Kragujevac, Srbija • +381 34 301 145
  | Home | O preduzecu |
Proizvodi | Uslovi prodaje | Kapaciteti | Mreza | Kontakt |