Dopunski program
Rezervni delovi
 

 

 


Na šasijama Turbo Zete do sada je uradjeno preko 100 različitih modela nadgradnji za različite namene. U mogućnosti smo da zadovoljimo sve potrebe potencijalnih kupaca bez obzira da li se radi o komunalnim vozilima, vozilima za PTT, elektrodistribucije, transporta prehrambenih proizvoda, vojske ili specijalnom vozilu po posebnim željama ili nacrtima.

 

Kiper

Namenjen je za prevoz i olakšan istovar rastresitog materijala. Čelična nadogradnja pruža mogućnost kipovanja (istovar tereta) na obe strane, pod maksimalnim uglom nagiba 45 stepeni.

Vozilo za prevoz nepravilno parkiranih vozila

Na vozilo se ugradjuje dizalica, i svi uredjaji potrebni za prevoz ovakvih vozila.

Vozilo za šlep sluzbe

Vozilo je namenjeno za utovar, prevoz i istovar oštećenih vozila i vozila u kvaru. Nadogradnja je tako napravljena da se u slučaju potrebe, bez oštećenja, lako može prebaciti na drugo vozilo. Utovar i istovar oštećenog vozila vrši se pomoću elektrovitla koje je snadbeveno čeličnim užetom i kukom. Komande za podešavanje nagiba platforme i užeta nalaze se spolja na bočnoj strani platforme. Postoji mogućnost promene gabaritnih dimenzija vozila i opreme (ugradnja konzolne dizalice) na zahtev kranjeg korisnika vozila.

Samoutovarivač

Samoutovarivač namenjen je za transport sekundarnih sirovina i svojim kontejnerskim rešenjem omogućava paletizaciju razlicitih otpadnih materijala. Otuda se vozilo može isporučiti sa različitim modelima sanduka, kontejnera, koji predstavljaju zasebne celine u odnosu na vozilo samoutovarivač. Komande za mehanizam hidraulečne instalacije smestene su u kabini vozila. Tovarna platforma napravljena je od čvrstih čeličnih profila i pokrivena čeličnim limom. Radi vece stabilnosti na zadnjem delu nadogradnje ugradjene su dve stope čime je postignuta potpuna stabilnost.

Kamion sa dizalicom

Vozilo je namenjeno za utovar i istovar različitih vrsta tereta, gradje, cevi, otpadnog materijala. To je ustvari, klasičan kamion sa skraćenim sandukom i ugradjenom hidrauličnom dizalicom koja znatno olakšava rad. Dizalica je postavljena izmedju kabine i tovarnog prostora koji je za ovu priliku skraćen 540 mm. Na bočnim stranama ugradjena su dva stabilizatora raspona 2,7 m koji obezbedjuju bezbedniji utovar tereta.

Vatrogasno vozilo

Ovo vozilo se izradjuje u varijanti voda-pena i namenjeno je za gašenje požara klase A, B, C i nekih požara klase D. Vozilo se takodje može izgraditi u varijanti voda-pena-prah. U tom slučaju se ugradjuju hemijski protivpožarni uredjaji namenjeni za gašenje požara klase E.

Furgon sa hidroliftom

Vozilo je namenjeno za utovar i istovar pakovanog tereta, paletizirane robe i sl. Naročito je pogodan za snadbevanje od skladišta do prodavca. Utovarna stranica je pričvršćena za šasiju.

Prevoz hleba - poliester

Za prevoz hleba i peciva "Zastava kamioni" nudi kupcima široku lepezu nadgradnji izradjenih od metala i poliestera. Kupci mogu da biraju vozila za prevoz hleba od 72, 96, 128 i 160 korpi. Unutrasnji deo nadgradnje obložen je poliesterom otpornim na abrazivnu sredinu slane pare. Za nanošenje korpi služe police izradjene od standardnih aluminijumskih profila.
Prevoz stoke
Vozilo je namenjeno za prevoz krupne ili sitne stoke. Kompletna nadgradnja izvedena je od standardnih profilisanih kutijastih nosača. Sa prednje strane nadgradnje postavljen je zaštitni lim, koji štiti stoku od ceonog udara pri prevozu. Utovar i istovar stoke može se vršiti preko zadnjih dvokrilnih ili bočnih vrata, koristeći odredjenu ili sopstvenu utovarno istovarnu rampu.
Vozilo za prevoz komunalnog otpada

Vozilo je namenjeno za odvoženje komunalnog otpada. Vizilo je kapaciteta 8 (m3)

 

ZASTAVA KAMIONI,d.o.o. u restrukturiranju • Kosovska 4 • 34000 Kragujevac, Srbija • +381 34 301 145
  | Home | O preduzecu |
Proizvodi | Uslovi prodaje | Kapaciteti | Mreza | Kontakt |